Träna disciplin: Städa ditt hem

Den här artikeln ger dig två positiva utkommor genom att utföra en enda handling. Du tränar nämligen disciplin samtidigt som du håller rent i ditt hem. Visst låter det bra? Om du däremot bara vill ha en utkomma så kan du anlita en städfirma, då hoppas jag att du redan har god disciplin annars rekommenderar jag verkligen att följa råden i den här artikeln.

Lämna aldrig någon disk

Diska allt med en gång och städa köket direkt när du är färdig med maten. Detta är ett mycket bra sätt att öva disciplin på. Dessutom är det skönt att alltid komma tillbaks till ett rent och fräscht kök. Det är mycket roligare att börja laga mat när man inte behöver göra hemstädning stockholm först. Ofta tar inte en städfirma hand om disken, åtminstone inte varje dag så det här är ett tips som gäller alla.

Städa badrummet efter varje gång det används

Du behöver inte göra någon noggrann städning men att städa litegrann efter varje användning gör att man tränar disciplin och badrummet hålls skinande rent.

Plocka kontinuerligt iordning saker i alla rum

Att inte låta saker ligga fram är bra för att träna disciplin och det är även bra för att känna sig lugn och harmonisk. Har man det väldigt rörigt hemma kan det kännas jobbigt rent psykologiskt.

Ha bestämda platser för din hemstädning stockholm

När du går runt och plockar är det bra om du vet vart saken skall ligga annars kanske du bara hittar en annan provisorisk plats för den. Om du vet vart allt skall ligga behöver du inte tänka och då kan plockande ske per automatik för hemstädning stockholm och annat. Detta är även bra om du anlitat städfirma för då slipper de fråga om allt.

Släng soporna varje eller varannan dag

Då får du inte någon dålig lukt, inga bananflugor eller andra skadedjur i hemmet för städfirma. Dessutom tränar du disciplin och du håller det fräscht i hemmet.

Städa litegrann innan du går hemifrån

Detta kan vara bara 2 minuter städning, plocka iordning lite, torka av något för en städfirma. Se till att hemmet är rent och fint tills när du kommer hem. Bra för disciplin och för att hålla fräscht.

Städa litegrann innan du går och lägger dig

Det är skönt att vakna till ett rent och fräscht rum och bostad som är redo att användas.